Dierenartsassistente Han Claes

Han Claes

Van kleins af aan had ik een passie voor dieren. Mijn grote droom was om dierenarts te worden. Na de moeilijke studies te hebben geprobeerd, koos ik toch voor de professionele bachelor: Agro- en biotechnologie met afstudeerrichting dierenzorg. Tijdens deze studie deed ik stage van twee maanden in Griekenland bij een honden- en kattenasiel. Het jaar daarna mocht ik stage doen in het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek (Limburg). Door de stage in het Natuurhulpcentrum zijn mijn interesses voor vogels en exoten ook aangewakkerd.
Zelf heb ik altijd dieren gehad. Ik haal veel voldoening uit het verzorgen van mijn dieren. Dit trek ik ook graag door in de praktijk als dierenartsassistente. Met veel plezier verzorg ik de patiƫnten en wil ik alle moeite doen om hen verder te helpen!