Online Afspraak

Sinds kort maakt onze praktijk gebruik van de applicatie "mijndieren.eu". Nieuwe en bestaande klanten kunnen zich via deze app registeren in onze praktijk.
Als geregistreerde gebruiker is het mogelijk om:
- Online afspraken te maken
- Bestellingen te plaatsen
- Uw gegevens te beheren
- Uw huisdieren te beheren
- Medisch dossier te raadplegen
- Vaccinatieherinneringen te ontvangen
- Berichten van uw dierenarts te bekijken

Afspraak

U kan tot 2 uur voor de afspraak online boeken. Voor operaties, huisbezoeken en spoedgevallen of indien de online agenda volgeboekt staat en u wil de dag zelf nog langskomen, gelieve te bellen.

Indien de afspraak niet kan doorgaan, kan u dat ook wijzigen online tot 4 uur voor de afspraak. Minder dan 4 uur, gelieve te bellen.
Voor informatie gelieve ook te bellen of stuur een e-mail.
Wilt u met 2 of 3 dieren langskomen, dan dient u 2 afspraken te boeken na elkaar.

Uw dieren

U kunt verschillende aanpassingen doorvoeren bij de gegevens van uw huisdier. Zo is het onder andere mogelijk een foto toe te voegen.

U kunt ook het medisch dossier inkijken, vorige consultaties bekijken en een vaccinatierappel ontvangen via mail.

Bestellingen

Niet alle producten die verkrijgbaar zijn bij ons in de praktijk zijn beschikbaar via de online shop. Indien u een specifiek product niet terug kan vinden online, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Gelieve er bij het plaatsen van een bestelling rekening mee te houden, dat u uw producten nog steeds moet komen ophalen in de praktijk. Het is voor ons helaas niet mogelijk om aan huis te leveren.